FAQ
Praktische aanwijzingen en vragen voor verhuizing van een kluis

Hebt u een vraag over het verhuizen van kluizen of de verhuizing van een kluis? Of het afvoeren van een kluis voor recycling? Wij helpen u graag bij het maken van een plan van aanpak of een telefonische inlichting.

1. Noteer, indien zichtbaar, het merk en type van de kluis
2. Neem een foto van de buitenzijde van de kluis
3. Neem een foto van ID-plaatjes aan binnenzijde kluis
4. Bekijk de schoten van de deur op letters en cijfers
5. Neem de maten met en zonder beslag/kruk

Neem contact op met Rollema per mail sales@rollema.nl
of bel 015 744 0205 https://rollema.nl/contact

Of volg de stappen van het aanvraagformulier voor verhuizing van een kluis

Trappenschema

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.