Last mile services en machinetransport

Rollema is dé last mile service specialist als het gaat om machinetransport. Zowel voor grote zware objecten als voor kleinere machines zoals minikoelkasten van Coca-Cola.

Soms vervangen we slechts een onderdeel met onze zogenoemde White Glove Service vanwege een storing. Het hoeft voor ons niet altijd groot of zwaar te zijn. We beschikken over ons eigen logistiek netwerk met eigen voertuigen en personeel om uw opdracht zo kosteneffectief en kwalitatief hoogwaardig mogelijk uit te voeren, maar we bieden ook dedicated charters aan. Zo heeft u zelf de volledige zeggenschap over het personeel, het voertuig, tijdstip, route of aanpak.

Image

Ondersteboven van de oplossing

De opdracht: transport van een postverwerkingsmachine met een gewicht van 2 ton en 5 meter lang op de eerste etage plaatsen. Waar de concurrentie geen oplossing zag, is het ons gelukt met een slimme takeloplossing aan het plafond.

Bekijk hier de foto’s van de plaatsing van een luchtbehandelingskast bij een supermarkt van Lidl in Beverwijk.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.