Warehousing en pre-installatie op uw verzoek

Met warehouses in Nederland en België bieden wij alle ruimte voor uw producten. Ze worden er veilig en onder de juiste omstandigheden opgeslagen, flexibel en slim beheerd en aangepast aan uw voorkeur.

In onze werkplaatsen kan pre-installatie en customer finishing plaatsvinden, door onszelf of door onze klanten, zodat de goederen geheel op de wens van de ontvanger zijn afgestemd voor aflevering.

Wij zijn in staat snel capaciteit bij te schakelen en onze werkplaats in te richten voor een nieuw customer finish protocol . Zo kunnen wij pré-installaties uitvoeren voor onder andere koffiemachines, geldautomaten, kluizen en coolers.

Image

Zuivere koffie

Voor het pre-installeren en testen van koffiemachines hebben we de werkplaats aangepast zodat de machines kunnen worden aangesloten op de waterleiding en er drainage is voor het geval er een lekkage is.

Natuurlijk kunnen we ook tijdelijke opslag voor u verzorgen zodat uw machines klaar staan voor installatie wanneer het u uitkomt. 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.