Medisch
apparaat

Medisch apparaat verplaatsen, verhuizen of in de opslag?

Rollema is de specialist in het verzorgen van verplaatsingen, verhuizingen of tijdelijke opslag van uw medisch apparaat of apparaten. Voor al uw logistieke vragen over vervoer van uw röntgenapparaten, CT- en PET-scanners, mammografie-, echoscopie instrumenten, maar ook laboratoriumstraten compleet met vriezers, centrifuges en ovens, kunt u bij ons terecht. Van klein tot groot, zwaar en kwetsbaar ieder medisch apparaat verplaatsen wij graag voor u.

opslag van medisch apparatuur

Ruime ervaring in medisch apparatuur

Sinds 1988 verzorgt Rollema voor o.a. Siemens Health Care de logistiek van medische installaties. Naast warehousing waar wij de inslag, registratie, opslag en uitslag verzorgen, transporteren wij al jaren medische apparaten. Uiteraard bieden wij compleet transport op maat voor uw kostbare en gevoelige medische apparatuur, wij verplaatsen en installeren de apparatuur met speciaal ontwikkelde transportsystemen.

Goede voorbereiding

Bij het leveren of verhuizen van medische apparatuur willen wij niet voor verrassingen komen te staan. Daarom komt het geregeld voor dat we een site survey of inventarisatie ter plaatse doen om er zeker van te zijn dat wij over de juiste machines beschikken tijdens de verplaatsing of levering. Na de inventarisatie kunnen wij u precies vertellen hoe wij uw levering of verplaatsing aanpakken en kan er tijdens het transport goed geanticipeerd worden op de fysieke locatie, vereisten en inzet van materialen en mensen, waardoor transport en installatie zonder verrassingen kunnen plaatsvinden. Het resultaat is ook vaak een projectplan en een projectofferte.

Image

Wat kost dat?

Benieuwd naar de kosten van uw opdracht? We helpen u graag! Vraag makkelijk en vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een kostenindicatie in uw mailbox ligt.

Customer finish zoals u het wilt

Medische apparatuur zorgt voor logistieke uitdagingen die wij ook in andere branches tegenkomen. Zo moeten poortjes bij het OV ook verankerd worden, net als vending machines op het treinperron. Bij Rollema vinden we veilig transporteren van medische apparaten of health care toepassingen een interessante logistieke uitdaging.

Warehousing en refurb van medische apparaten

Uw medische apparaten kunnen bij ons opgeslagen worden. Maar ook voor refurb, pré-installatie of het junking van apparaten, kunt u bij ons terecht. Onze CFW-engineers (Customer Finish Werkplaats engineers) zijn opgeleid om uw apparatuur te bewerken. Het zijn technische installatie specialisten die dagelijks aan ingewikkelde machines werken. Natuurlijk volgens het afgesproken werkproces worden uw medische apparaten klaargemaakt voor nieuwe inzet. Dit doen wij ook voor bijvoorbeeld vending machines en geldautomaten.

 

Volledige ontzorging vindt u bij Rollema

Bij Rollema nemen wij graag werk voor u uithanden. Wij kunnen u ondersteunen bij:

  • Warehousing voor uw medisch apparatuur (inslag en registratie, opslag en uitslag)
  • Last-mile service (transport en plaatsing)
  • Maatwerk voor het transport van uw medische apparatuur

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of leg uw medische logistieke uitdaging voor het verplaatsen of verhuizen van uw apparatuur aan ons voor. Vraag voor onze jarenlange ervaring met Siemens apparatuur naar account coördinator Dennis Meijndert +31 15 7440221.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.