Refurb en Customer Finish Werkplaats

Pré-installatie, Refurb en Customer Finish

In onze werkplaatsen worden onder andere koffiemachines, geldautomaten, kluizen en coolers bewerkt voor een 2e inzet, het configureren op klantspecificatie of het inbouwen/testen van componenten.

ATM werkplaats

Overslagkluis Martens LK 75 wordt op inhoud gecontroleerd

CF medewerker aan het bekabelen

Refurbhoek voor coolers

Check gecroschecked

Customer Finish van Geldmaat lobbyautomaten

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.