Refurb en Customer Finish Werkplaats

Pré-installatie, Refurb en Customer Finish

In onze werkplaatsen worden onder andere koffiemachines, geldautomaten, kluizen en coolers bewerkt voor een 2e inzet, het configureren op klantspecificatie of het inbouwen/testen van componenten.

ATM werkplaats

Overslagkluis Martens LK 75 wordt op inhoud gecontroleerd

CF medewerker aan het bekabelen

Refurbhoek voor coolers

Check gecroschecked

Customer Finish van Geldmaat lobbyautomaten

Rollema maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.