Een kluis verhuizen

Het daadwerkelijke werk om een kluis te verhuizen

Volg eventueel de stappen van het aanvraagformulier voor verhuizing van een kluis

Rollema is de marktleider op gebied van het vervoer van kluizen. Het verhuizen van een kluis of een brandkast is vaak een gespecialiseerde taak. Er komen aspecten aan de orde zoals dekking en verankering. Aan welke voorwaarden moet de verankering voldoen? Het verhuizen van kluizen en brandkasten is één van de kernactiviteiten van Rollema. We doen het graag en goed. Kijk onderaan bij praktische aanwijzingen en vragen.

Rollema is als installateur een goede keuze om de verhuizing van uw kluis uit te voeren. Een eigen Benelux netwerk maakt het mogelijk om de verhuizing van de kluis tegen een aantrekkelijk tarief uit te voeren omdat de kluis in het netwerk het hele land doorgaat of naar een ander Benelux land. Voor België en Luxemburg doen wij onze service onder de naam www.patrans.be

SNS Winschoten – kluis verhuizen

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.