Wat is het merk van de kluis die verhuisd moet worden?

Waar zie je het merk van de te verhuizen kluis?

Zoek eerst naar het merk van de kluis. De volgende namen zijn een indicator voor het merk:

Martens Brandkasten en Kluizen, Lips Brandkasten, De Haas Brandkasten, Remmers kluizen, Rosengrens kluizen, De Raat kluizen, Nauta kluizen, Bergh kluizen, Wincor Nixdorf kluizen, Diebold Nixdorf kluizen, NCR kluizen, Diebold kluizen, REAC automaten kluizen, Hess kluizen, Lincsafe systemen, Merlin Technology, Gunnebo kluizen, John Tann, Marzan, Polifer, Van den Hoven, MB Safety en vele anderen.

Het merk van de kluis staat vaak op de voorzijde. Als het merk of de leverancier van de kluis er niet op staat, stuur ons dan enkele foto’s van de kluis die verhuisd moet worden, dan herkennen wij zeer waarschijnlijk het merk en het type kluis.

De type-aanduiding of informatie over de bouwstijl van de kluis bevindt zich op de blauwe plaat binnen in de kluis. Bij oudere modellen staat het aan de binnenzijde van de deur aan de bovenzijde en of op de schootpennen van de deur bevinden zich letters en cijfers die het type/model aangeven zoals VS 120. L 50, P 100 e.d. (oude typen van Lips kluis).

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.