FAQ
Technische Distributie

Namen voor onze bedrijfsactiviteit

Technische Distributie/Technische Logistiek/Machinetransport/Technical Distribution/Technical Logistics/High Tech Logistics/High Tech Distribution Services/High Tech Transportation Solutions/High Tech Final Mile Service/High Tech Last Mile Service/Value Added Distribution Services/Value Added Last Mile Services and Installation/Value Added Final Mile Services and Installation/Final Mile Delivery and Installation/White Glove Service/White Glove Solutions/White Glove Delivery Services

Er is geen eenduidigheid over de naam van onze bedrijfsactiviteit en het is ook lastig zoeken op deze naam. Daarom hebben we hier alle benamingen opgenomen voor onze service op gebied van logistiek, installatie en onderhoud van kwetsbare en kostbare apparatuur en machines.

Welkom bij Rollema

Voorhal Schieweg 76
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.