ATM plaatsen/
onderhouden

ATM plaatsen: wij nemen het volledige proces uit handen

Het gehele proces van tekening tot en met het plaatsen van de geldautomaat kunnen wij voor u verzorgen. Het begint bij warehousing. Precies zoals met u afgesproken, verzorgen we voor u de ontvangst, registratie, opslag en uitslag. Met onze technische werkplaatservice, verzorgen wij pré-installatie, customer finish, modificaties, refurb en junking. Via een separaat netwerk worden machines getest voor ingebruikname. 

Voor last-mile service (transport, plaatsing en installatie) én technische service op locatie bent u bij ons uiteraard ook op het goede adres.

 

installatie ATM

ATM-installatie in de praktijk

Binnen de ATM-straat in onze werkplaats worden gebruikte automaten gerefurbt en maken wij deze, en nieuwe automaten, vervolgens gereed voor plaatsing. Software laden, inbouw van beveiligingscomponenten,  inktsystemen, configureren en zo nodig geldcassettes modificeren.

In samenwerking met verschillende opdrachtgevers worden de werkzaamheden ingeregeld en gecombineerd. Onze Customer Finish Werkplaats Engineers volgen daarbij de processen zoals die zijn afgesproken en vastgelegd. 

Maatwerk voor uw machine

Op verzoek verzorgen wij maatwerk en specials. Zo hebben we stalen afdekplaten ontwikkeld volgens beveiligingsnormen om de ruimte af te sluiten na het verwijderen van een geldautomaat of een afstortautomaat. 

Trots op het Geldmaat project

Het migratieproject van Geldmaat is een omvangrijk project waarbij de automaten van ABN AMRO, ING en Rabobank vervangen worden door eenduidige gele Geldmaat automaten. Het gaat om duizenden ATM-machines. In dit grootschalige project worden bestaande geldautomaten teruggenomen, gerefurbt en klaar gemaakt voor hergebruik. Een deel van de automaten wordt door middel van een software update en een nieuwe branding aan de buitenzijde aanpast en in het Geldmaat netwerk in gebruik genomen door onze Field Engineers.

Nieuwsgierig geworden?

In onze samenwerkingen streven we eveneens naar perfectie. Wij bieden excellente service voor levering, plaatsing, installatie of onderhoud naar uw normen. Meer informatie? We horen graag van u.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.