Fitnessmachines
installeren

Fitnessapparatuur installeren: allround service
Naast installeren van fitnessapparatuur verzorgen wij ook het vervoer en de inhuizing. Gezien de maatvoering van de apparatuur in combinatie met de toegangen tot de locaties betekent dat vaak een hele operatie. Daarbij worden zo nodig geveldelen toegankelijk gemaakt om met kraan, heftruck of verreiker binnen te komen. Soms is daarbij ook een verkeersplan noodzakelijk of het tijdelijk verwijderen van bijvoorbeeld een boom. In de Benelux verzorgen wij dit dagelijks voor Technogym en haar eindgebruikers.  

installatie fitnessapparatuur

Logistiek partner van Technogym

Technogym fabriceert en verkoopt slimme fitnessapparatuur voor fitnessclubs, gezondheidscentra sportscholen, hotels en particulierenEen wereldspeler uit het topsegment van Europese oorsprong. Een high end merk met de uitstraling en reputatie van duurzaamheid, technische perfectie en gezondheid. 

Rollema verzorgt voor Technogym de logistiek en maakt de afspraken met eindgebruikers en haar bouwpartners om een hele locatie of een enkel apparaat zo correct mogelijk functioneel op te leveren. 

In onze samenwerking streven we eveneens naar perfectie. Wij bieden excellente service voor levering, plaatsing, installatie of onderhoud naar Technogym normen. 

Meer informatie?
Heeft u interesse in de dienstverlening van Rollema? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook ons expertise op het gebied van medisch apparatuur.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.