Printers
installeren

Vervoeren, plaatsen en installeren van printers

Rollema is de specialist voor de last mile service van printers, zowel voor kantoorprinters als digitale persen. Wij beschikken over transportmateriaal en de hulpmiddelen om de printer te plaatsen en in gebruik te stellen. Inclusief het aansluiten op het netwerk, machine configureren en instellen met IP adres, hostnaam, ladeninstellingen, fax, e-mail, locatiegegevens, toegangsbeveiliging, SNMP, cloud apps en scanoplossing al naar gelang van toepassing. In het retourproces kunnen we cleansing, refurb, scrapping en junking aanbieden.

Veilig verplaatsen van uw printer

Het verplaatsen en ingebruikname-installatie van kwetsbare en gevoelige machines is iets waar we goed in zijn. We beschikken bijvoorbeeld over speciale transportpallets om printers in “op te sluiten” zodat ze rondom vast staan tijdens de reis zonder dat spanbanden ongewenste druk veroorzaken op de behuizing.

Hijskooien, speciale printerpallets, kranen, lieren, takels, trappenlopers, elektrische pompwagens, steekwagens, hydraulische hefmiddelen, beschermplaten en verpakkingsmateriaal. Hiermee worden grote, kwetsbare of zwaardere printers met een uiterst grote zorgvuldigheid en zachtheid verplaatst.

Repromat printer plaatsen bij van Dorp Installaties

Rollema uw printer transportexpert

Ons verzorgingsgebied beslaat de Benelux, dus ook als u zakendoet in België kunt u ons prima benaderen voor technische distributie of White Glove Deliveries/Service. Wellicht interessant om te weten is dat wij onder de naam Patrans als sinds 1984 een waardevolle samenwerking hebben met Ricoh Belgium.

Image

Advies nodig?

Benieuwd naar de kosten van uw opdracht? We helpen u graag! Vraag makkelijk en vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een kostenindicatie in uw mailbox ligt.

Opslag van printers

Printers zorgen voor logistieke uitdagingen die wij ook in andere branches tegenkomen. Bijvoorbeeld de apparatuur in datacenters zoals UPS systemen, PDU panelen, data storage systemen, server cabinets, datacenter-koelingen, telecommunicatiekasten en het koppelen en stellen van cubes en koude straten, hebben identieke uitdagingen. Bij Rollema vinden we veilig transporteren van apparaten een interessante logistieke uitdaging. Daagt u ons uit?

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of leg uw logistieke uitdaging voor het verplaatsen, opslaan of verhuizen van uw printapparatuur aan ons voor. Wij denken graag met u mee en zoeken samen een goede oplossing. 

 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.