Vending
machines

Installatie vending machines waar het oog van detail centraal staat

Onder vending machines verstaan wij hot en cold vending machines, ticket vending machines, 24 uur medicatie uitgifteautomaten en flessen recycling machines. Uw product moet veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn en natuurlijk precies leveren wat u ontworpen heeft. Dat vergt precisie bij de installatie, tijdens het onderhoud en tijdens het transport. Ook het onderhoud, de refurb en customer finish van uw vending machines kunnen wij op ons nemen. Onze ervaring met vending is begonnen in 1994, toen we de service voor Coca-Cola mochten verzorgen. Dat doen we vandaag de dag nog steeds.

Tourniquette cabinets installeren

Zelf ontwikkelde transportsystemen

Voor het transporteren en plaatsen van de tourniquette cabinets in het OV hebben wij transportmiddelen ontworpen en laten maken. 

Regelmatig ontwerpen en maken we klant-of machinespecifieke hulpmiddelen om apparatuur professioneler, kosten efficiënter of veiliger te kunnen plaatsen.   

Uw specificaties, onze uitdaging

Iedere nieuwe vending machine komt met zijn eigen technische uitdagingen. Hiervoor ontwikkelen we snel en efficiënt een trainingsprogramma waardoor we vlot de nieuwe technische competenties ontwikkelen bij al onze Field Engineers en in onze Customer Finish Werkplaats.

In ons trainingscenter worden tevens monteurs getraind voor gecertificeerde verankering van kluizen. Dit zijn niet alleen onze eigen Field Engineers, maar ook de monteurs van andere partijen in de keten die volgens de normen van de Vereniging Geld -en Waardenberging gecertificeerd verankeringen willen kunnen aanbieden.

Door toepassing van IT-workflow management in onze tablets kunnen we het met u afgesproken proces borgen. Zo kunt u zelf inzien welk resultaat een bepaalde processtap oplevert tijdens een installatie en kunnen we garanderen dat we uw normen  toepassen.

Image

Wat kost dat?

Benieuwd naar de kosten van uw opdracht? We helpen u graag! Vraag makkelijk en vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een kostenindicatie in uw mailbox ligt.

Customer finish zoals u het wilt

Uiteraard bieden wij volledige customer finish. Wij configureren de vending automaten en stellen deze netjes af naar uw wensen. Heeft u een speciaal product voor in de vending machine? In onze werkplaats kunnen we aanvullende producten maken naar uw specificatie of wens en perfect geschikt voor uw product. Bijvoorbeeld sokkels voor uw apparatuur in een afwijkende maat of uitvoering of afwerkplaten die precies passen op uw machines.

Warehousing en refurb van vending automaten

Naast warehousing verzorgen we graag de refurbishment van automaten in onze werkplaatsen. Volgens het afgesproken werkproces worden cold vending automaten, koelers en koffieautomaten klaargemaakt voor nieuwe inzet. Dit doen wij ook voor geldautomaten en kluizen.

Bij Rollema kunt u voor uw vending machines terecht voor:

  • warehousing van uw vending machines(inslag en registratie, opslag en uitslag)
  • onze technische werkplaatsservice (modificaties, samenbouwen, software laden, configureren, refurb, junking en customer-finish of pré-installatie),
  • last-mile service (transport, plaatsing en installatie),
  • technische service op locatie

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op of daag ons uit uw logistieke proces voor uw vending machines te verbeteren. 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.